Sommeren 2007.


Efter ankomsten til Danmark onsdag den 23. maj havde vi et par dårlige oplevelser, det startede allerede ca. 1 km. efter grænsen i Kruså hvor vi kørte ind til Kruså Camping.
Kontoret på pladsen var lukket men der stod at vi bare kunne lægge vores campingkort i postkassen og komme mellem 17.00 og 18.00 for at blive skrevet ind.
Som der stod på sedlen på døren så kunne vi bare finde en plads, hvilket vi gjorde,
Pia ønskede at komme på toilettet hvilket viste sig at blive noget af en oplevelse, hun kunne se at et par servicemedarbejdere - den ene var ejeren - som var ved at gøre rent, en af disse spugte, i en meget bøsig tone, om hun skulle på toilettet hvilket hun bekræftede. Ja, så må du gå over på det andet toilet, for du kan vel se vi er ved at gøre rent.
På vej væk fra toiletbygningen hørte hun en anden campist få en verbal skideballe fordi den formastelige var i tvivl om hvordan affaldet skulle anbringes, da der var afaldssortering på pladsen.
Kl. 18.00 blev vi betjent af en ung mand som på ingen måde gav udtryk for glæde eller interesse ved at der kom kunder. Da vi havde besluttet at køre videre næste dag spurgte vi om vi kunne betale nu og så køre om morgenen. Det kunne vi godt men så kunne vi ikke få et kort så vi kunne komme i bad. Da de nu åbnede allerede kl. 8.00 næste morgen var det også ok.
Næste morgen blev vi betjent af  den kvindelige medejer som heller ikke havde noget pænt at sige.
Her kommer vi nok ikke igen. Jeg, Pia gør ikke, magen til uvelkommenhed har vi aldrig mødt nogen steder før, sådan en sur mokke til campingchef.

Den 24. maj arriverede vi Løkken Klit Camping og fik en luksusplads og en meget god modtagelse og service.
Nu kørte vi til Brønderslev hvor vi var blevet inviteret på et lille tragtement hos min bror.
De ville da lige høre hvor vi havde overnattet ved grænsen, da vi fortalte at vi havde boet på Kruså Camping gav de sig til at grine, og spurgte hvad vi mente om den plads.
De havde i 2006 lejet en hytte på pladsen, og fået en rigtig dårlig behandling.
De havde lejet hytten i en uge fra lørdag til lørdag, allerede om torsdagen fik de besked på at pakke da den hytte de boede i var lejet ud til anden side. Ved forespørgsel fik de afslag på at få refundret en del af lejen, de kommer nok heller ikke dertil igen.

Lige først i juni tog vi til Køge Carevan Center for at købe en kontakt til campingvognen.
Da vi havde stået en tid ved skranken meddelte en medarbejder at vi bare kunne trykke på knappen på skranken så ville der komme betjening. Det skal jeg lige love for der også gjorde, en meget bestemt herre gjorde os opmærksom på at vi ikke skulle stå der og trykke på knappen, da han mente der var nok betjening i butikken i forvejen. Jeg meddelte ham pænt og høfligt at det var hans kollega der havde opfordret os til at trykke på kappen.
Herefter fremsatte vi vores ønske, vi ville gerne købe en "dobbelt vippekontakt" som sådan en nu hedder. Hvad er det spørger han mig, igen meget kontant, jeg prøver at forklare at det er en kontakt som sidder ved siden af indgangsdøren til at tænde lyset med.
Nu bryder den medarbejder ind, som sagde at vi bare kunne trykke på knappen, han kunne høre at det her nok ikke går længere, han overtager elegant ekspeditionen, og vi fik vores kontakt.

Da jeg ser hans navneskilt gør jeg opmærksom på at jeg var blevet betjent af ham et par gange i løbet af vinteren, derved at han havde foranlediget at vi fik nogle ting sendt til Spanien, Jeg takkede ham for den fine service vi havde fået , jeg kunne ikke lade være med at spørge om hans kollega altid var så sur. Det svarede han selvfølgelig lidt afvisende på.

I håb om at nu havde vi da fået opfyldt vores kvote af ubehageligheder måtte jeg konstatere at det havde vi ikke.
Vi skulle have vores bil til rusteftersyn hos forhandleren OL Biler i Ishøj. Da der nu kun var kort tid til at garantien udløb var der et par ting som vi mente skulle udbedres,  vi meddelte  dette til værkføreren - havde ikke set ham før - den ene ting var en gummiliste som sidder på fronthjelmen, da jeg kom til at fortælle ham at man i Spanien havde prøvet at udbedre det, var svaret, at hvis en spaniol havde rørt bilen var der ikke længere garanti på den. Uden held prøvede jeg at forklare at det da var et Hyundai værsted vi havde været på. Så skulle han have dokumentation for dette, det havde jeg ikke da spaniolen havde gjort det gratis.
Da man i Ishøj tidligere forgæves havde prøvet at udbedre en fejl i varmeapperatet fik han nu besked på at så måtte de lige se at få det ordnet også, hvortil  jeg fik besked på at jeg da ikke skulle hidse mig op. ?????
Bilen er nu ordnet og i orden. ( og Poul er faldet til ro igen)
Senere har jeg haft bilen til service hos vores lokale Harry Motor som konstaterede at reservehjulet lå således at man ikke kunne komme til at kontrolere det, det blev skruet af og drejet således at man nu kan kontrolere det uden at skrue det af igen - der var iøvrigt slet ingen luft i det.
Nu er det så jeg spørger mig selv?, bilen har været til service 6 gange tidligere og ingen har kontroleret lufttrykket i reservehjulet .  Hvad mon det er jeg har betalt ca. 25,000,- kr. for i de sidste 3 år., mon resten er lige så lemfældigt???
Nu tror jeg,  jeg har fået bugt med de negative hoveder.

Efter hjemkomsten i maj har vi været på et meget hyggeligt besøg hos Annelise og Ove fra Jyllinge, som vi mødte i Barcelona.
Vi har også været i Rønnede hos Anitta og Per, her blev der grillet. Dem mødte vi på La Marina i Spanien, de har besluttet at indtage La Marina 1. november, så dem får vi garanteret nogle gode timer med i den kommende vinter. Vi glæder os meget til at komme afsted igen.
Vi har været i Danmark i 2 måneder og 15 dage, der har regnet i rundt regnet 52 dage i den periode.
Vi har selvfølgelig også været sammen med de fleste af vores venner og bekendte.
Når vi tager afsted den 3. september kommer vi først tilbage hertil om 20 måneder, bortset fra et lille trip hjem uden campingvogn for at deltage ved en konfimation og en fødselsdag med en ung dame på 60.


En af de få dage hvor solen var fremme besøgte vi Liselund Slot på Møn.liselund 1
huset 2
Slottet.                                                                           Den tidligere restaurant.


fuglen
udsigt
Påfuglen har indtaget skorstenen.                                                  Udsigt fra Norskerhytten ud over søen.


Møns Klint ved Jydelejet.


klint
KLINT

Billeder fra Jydelejet på Møns klint.

KLINT
KLINT

Her ses en del af skredet på Møns Klint ved Jydelejet.

ABORRE BJ
KLINTE CAMPING

Blomster på Aborrebjerget 143. m over havet.                         Møns Klint Camping set fra Aboorebjerget.