Dagbog marts 2012.

1. marts.

Vejret:
16° sol.

3. marts.

Vejret:
17° sol.
Der er rigtig forårsvejr, solen bager ned på os og vi sidder ude på terrassen og drikker kaffe.
Naboerne rundt om hygger sig også i solen.

Cheba er glad for at hun kan løbe ud i haven og er begyndt forårs gravningen <:-)11. marts.

Vejret:
11°  sol / let skyet.

Her sker der ikke en skid pt. Det er en trøst at vejret arter sig godt.

I morgen kører jeg op til lægen og fortæller ham at jeg ikke længere vil spise hans ordinerede "GIFT".
Jeg får hver dag en kolesterolnedsæættende tablet, SIMVASTATIN, jeg startede med dem for 2 år siden, jeg fik ondt i benene rygen og kunne ikke skide. jeg gik rundt og var svimmel, Jeg bad om at få nogle andre da jeg havde "tykket" mig igennem indlæggelsessedlen og fundet ud af at der var enorm mange bivirkninger.
Han gav mig så nogle andre, FLUVASTATIN,  nu har jeg så fundet ud af at de har fuldstændig samme bivirkninger, GODAW DO. Det er "vastatin" der er problemet.
Neurologen mente så at CRESTOR skulle være bedre, det gik helt galt.
Er der nogen af jer der kender de tabletter.

Jeg må så leve med/af mad som har et meget lavt indhold af det som sætter sig i blodårerne, noget i retningen af det kaninerne spiser <:-)
Eller jeg skal give mig til at fiske.


18. marts.

Vejret:
Sol  18°
Vejret er stadigvæk stabilt men  de melder om dåligt vejr i den kommende tid.

Pia var inde i Spittal i onsdags for at købe en ny børste til hunden, da hun skulle betale spurgte kassedamen om hun ikke havde lyst til at trække et lod, hun trak et lod og konstaterede at hun havde vundet et års forbrug af hundefodder, 7 sække a´ 15 kg. Bosch tørfodder, det er det mærke vi køber i forvejen, hun var stolt da hun kom hjem, hun fik en sæk med hjem , de ringer når vi kan hente resten.22. marts.

Vejret:
18° sol.
Vi blev ringet op fra Futterhaus, de havde fået fodder hjem til Cheba. vi fik 4 sække med hjem og aftalte at vi skulle komme igen om et havlvt år og afhente fire mere. Så har vi fået gevinsten som Pia vandt.

Vi var hos Campingwelt Falle i Villack og se på lidt til campingvognen i dag, den gamle inverter er stået af, en inverter kan ændre 12volt til 230 volt, jeg skal bruge 230 volt til mit C-Papapperat, hvis der opstrå problemer med at få strøm på en campingplads, eller at strømmen forsvinder pg. af vejret, så tager vi strøm fra batteriet til Moveren, det er på 100 Ah og kan sagtens trække det strøm vi bruger på en aften og nat, dog skal køleskabet så sættes på gas.
Vi vil også gerne have et nyt bord til forteltet, det gamle kan ikke ligge i bunden af bilen, det er 15 cm. for langt.21

25. marts.

Vejret:
16° letskyet.
Så har jeg afprøvet alt gas i campingvognen, Varmen, bageovnen og køleskabet, det fungerer fint alt sammen.

Nu skal vi have afprøvet om bakcensoren hyler når vi får vognen bagpå.


26. marts.

Vejret:
21 ° sol.
Har i dag instaleret musikanlæg i campingvognen, det viste sig at være et større arbejde at få tukket kablerne under døren, vi var helt sikre på at vi havde kabler, men de var på mystik vis forsvundet, fru Lunk kørte til Spittalt og købte nye , da de nye var monteret tømte hun en pose med hynder og hvad faldt ud kablerne, de bliver nu anbragt at sted hvor de er til at finde.


30. marts.

Vejret.
21.° sol og blæst.
Træls-træls-træls.
Vi havde regnet med at tage til Normandiet et par uger i sommer, vi ville besøge vores venner Michael og Yvonne, bekendte - naboer- fra Camping Lamarina i Spanien, som bor lidt udenfor Paris. I dag har vi fået brev fra dem , de er ved at forlade Frankrig og flytte tilbage til England. Nu må vi så ændre vores planer for sommeren.Fru Lunk har d.d. investeret i en saftpresser. Hun kom hjem med den  og en masse frugt og grønt, samtidig kom vores æblemand fra Steirmark så der blev købt 20 kg. æbler.
Der er allerede lavet juise og smoothi.