Januar 2012.

1. januar.

Vejret:
2° let skyet.
I dag fejrer vi  Chebas 1 års fødselsdag.

Så tager vi fat på et nyt og helt ubrugt år.

Nytårsaften blev brugt til at se Sylvesterstadl (Musikantenstadl) som denne gang blev sendt fra Graz med Andy Borg og en hel flok kendte kunstnere

Fysioterapeuten på dyreklinikken i Klagenfurt havde givet os en pose med nogle kiks som skulle bevirke at Cheba ikke blev bange for nytårsskyderiet, det viste sig at de virkede, hun var helt rolig selv om man her kan skyde alt muligt af.


Vi skålede selvfølgelig i Champagne.


4. januar.

Vejret:
2° sol.
Medens Pia og Gertraud var i Spittal for at købe en ny telefon til Pia, knoklede jeg med at lave video-CD med alt vores optagne video.
Vi har et program som hedder Pinacle Studio 10. Det kan ikke bruges med Window7. Så ville vi opgradere til Pinacle Studio 15. Det kan ikke redigere vores analoge videoer.
Jeg har fundet den gamle putter frem som er en Windows-XP, den er tilkoblet et 20" TV, så det er noget af et problem, men jeg bliver ved indtil alle film er lavet.

9. januar.

Vejret:
0° let skyet.

Så er alle gamle film redigeret, det var godt nok noget af et arbejde, nu ligger de på DVD og er klar til fremvisning.
Nu bliver det gamle videoapperat sat på pension. Synd men når man ikke kan redigere filmene gider man ikke mere.


Kl. 10.00 var vi en tur i Villach hvor jeg besøgte Gerhard Egger, som laver Power Point Acupunktur. Det tager ca. ½ time + 50 €, men når man så kan gå derfra og konstatere at det hjælper er det bare skønt, tænk jeg kan gå næsten normalt nu. Vi skal der ned igen på fredag.

Kl. 16.00 ringede de fra neurologen i Spittal og sagde at hvis jer kunne være der om ½ time havde de en tid til mig, skønt så skal jeg ikke vente til den 20 februar hvor jeg havde en tid.
Neurologen havde kikket hele mit sygdomsforløb igennem. Han mente at jeg skulle stoppe med at tage Fluevastetin (colesterolnedsættende tabletter) og i stedet tage Crestor. Crestor skulle være bedre og have mindre bivirkninger.
Samtidig mente han ikke jeg havde behov for Trental..
Han ville endvidere kontakte Neurologisk afdeling i Klagenfurt for at få en tid til mig.


10 januar.


Vejret::
6° sol.

Da vi nu var i Villach kørte vi ind til Campingcenter Falle og fik fyldt gas på vores gasflaske. 29€. Der er nu sat varme på campingvognen den skal lige stå og tørre i et par dage.


10. januar.


Vejret:
3° sol.
Så er campingvognen godt gennemvarm og tør.

Behandlingen med Power Point, har hjulpet men jeg tror der er lang vej igen inden jeg er smertefri.

12. januar.

Vejret:
4° sol.
Har været i Klagenfurt med hunden til Waterwalking, vi spurgte fysioterapeuten om hvor længe han mente vi skulle blive ved med træningen, han sagde en gang til foråret, benet vringler meget endnu.

13. januar.

Vejret:
4° sol.
Kl. 16.00 var vi igen til Power Point med den gamle. Behandlingen i dag gav et godt resultat, vi skal derned igen på mandag.


15. januar.

Vejret:
-2° sol.
Så er der kommet en tæller på hjemmesiden igen, firmaet jeg havde den gamle tæller hos lukkede, tælleren stod på dette tidspunkt på ca. 113000, som så er lagt til i den nye tæller. Den gamle tæller blev startet i juli 2007.

Den nye tæller er rimelig avanceret, hvis man klikker på tælleren får man mulighed for at se en masse, bl.a hvem har været på og hvornår og hvor i verden man opholdt sig da man klikkkede sig ind på siden hvilken søgemaskine man bruger.

16, januar.

Vejret:
-5° sol.
Neurologen ringede her til formiddag, han havde fået en tid hos Neurologisk afdeling på hospitalet i Klagenfurt. De vil gerne tale med os om hvorledes vi skal gribe det an.
De vil kikke på om lidt af knuden kan bestråles og resten opereres væk, eller lidt af hvert.
Vi skal møde på hospitalet den 26. kl. 13.00.

Jeg har igen været til Power Point Akupunktur. Jeg må erkende at det hjælper. Jeg har aldrig troet på den slags, men når man pines nok er man jo klar til hvad som helst. Han merner ikke jeg skal lade mig bestråle eller operere.

Nu må vi se tiden an og høre på hvad det ender med.


19. januar.

Vejret:
0° sol let skyet.
Vi har igen været på klinikken med Cheba til Water Walking. Det går meget langsomt med at rette benet, det "vringler" meget endnu.

Da vi ikke kan i næste uge går der så 14 dage før vi kommer der ned igen.

20. januar.

Vejeret:
0° skyet og sne.
I dag gik turen til Villach, hvor jeg fik en gang Power Point Akupunktur.
Han har rimelig godt fat i de stedder der smerter og det hjælper også, næste besøg bliver den 27. januar.

Da vi kørte hjemme fra sagde Pia at det lugtede af sne i luften, da vi kørte fra Villach kom de første snefnug, da vi nåede Spittal snede det rigtig meget.

Hjemme i Baldramsdorf var der faldet ca. 7 cm. sne siden vi kørte, ca. 1½ time.


Så har vi endelig fået sne, Cheba elsker det.

Her står så vores campingvogn med sne, det var tanken vi skulle have været i Spanien, så vi havde meldt fra til vores plads i hallen hos Camping Burgstaller, den klarer det nok.

22. januar.


Pt. får jeg brev fra Danske spil næsten hver dag.

Hej Poul


Tillykke! Du har vundet nedenstående gevinst på spil hos Danske Spil. Gevinsten vil automatisk blive overført til din bankkonto senest 2 bankdage efter spillets afslutning.

Spiltype Lotto
Kupon-id: 
Vundet beløb: 117 kr.

Med venlig hilsen

Danske Spil

23. januar.


Hej Poul

Vi har desværre konstateret en fejl i forbindelse med gevinstudbetalingen af Lotto.

Vi har overført en gevinst på 117 kr. Det rigtige gevinstbeløb er 38 kr.

Vores tilgodehavende er nu -79 kr.

Da dit PLUS abonnement ikke må stå i minus, vil vores tilgodehavende blive opkrævet via den næste Betalingsservice opkrævning.

Vi gøre dig opmærksom på, at hvis du afviser Betalingsservice opkrævningen, kan du ikke oprette et nyt abonnement, og dit nuværende abonnement vil ikke blive fornyet.

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby
 

25. januar.

Vejret:
-7° kl. 22.30.
Undskyld, vi har kvajet os! Som du måske allerede ved, har der været en fejl i præmieudbetalingen på Lotto efter lørdagens trækning. Fejlen har betydet, at du har fået en forkert besked om din præmiestørrelse.

Fejlen er nu rettet, og den rigtige præmie på 38 kr. er på vej til din bankkonto.

Hvis du de seneste dage har modtaget besked om at indbetale en eventuel præmie-difference, beklager vi forvirringen og beder dig se bort fra den meddelelse.

Vi er kede af, du er blevet ramt af denne meget uheldige situation. Der er tale om en menneskelig fejl fra vores side i forbindelse med indtastning af præmierne, og vi er nu i gang med at gennemgå sikkerhedsprocedurerne, så en lignende fejl ikke sker igen.

Vi gi’r kvajebajer på lørdag
Der er ingen perfekte måder at sige undskyld på, når man har lavet en dum fejl. Men vi har kvajet os, og vil derfor gerne give kvajebajer på lørdag i form af en ekstra lodtrækning om 100 Magasin-gavekort á 1.000 kroner. Vi trækker lod blandt alle jer, der har været generet af fejlen. Du er helt automatisk med i lodtrækningen. Vinderne af gavekort får direkte besked i næste uge.

Vi beklager endnu en gang fejlen.

Det er godt at jeg alligevel skal på Neurologiskafdeling i morgen.


I morgen kl. 13.00 skal vi være på hospitalet i Klagenfurt, for at tale med overlægen på neurologisk afdeling, desværre har han sygemeldt sig, men der skulle være en anden i stedet for.


26. januar.

Vejret.
-4° let skyet og sol.
Så har vi besøgt neurologiskafdeling på hospitalet i Klagenfurt.

Vi kom til at tale med overlægen (en Svensker der er gift med en Østriger og har boet i Østrig i 35 år), det blev der grinet lidt af, han startede med at tale tysk, hvorefter vi prøvede med svensk (Skandinavisk som lægen sagde), det endte med tysk.

Han fik nogle billeder op på sin skærm, her kunne vi se hele styresystemet.

Han viste hvor knuden sidder og som han sagde med et smil, der er rigelig plads til at den kan vokse mere, det bliver først helt galt hvis den giver sig til at trykke på hjernestammen, hjernestammen er det der styrer ben, arme og alt bevægsystmet.

Han sagde at de var klar til at operere og stråle,  men han ville slet ikke anbefale at der blev opereret, det kunne gå helt galt. Jeg ville helt sikkert miste hørelsen i højre side. Ved opreration fjernes den del af hørenerven hvor knuden sidder, endvidere kunne ansigtsnerven tage skade og så ville jeg få det man kalder"hængemule".

Han mener heller ikke at det er tilrådeligt at bestråle knuden.

Vi blev enige om at se tiden an indtil august/september, og så lave en ny scanning, hvis det viser sig  at knuden gror meget skal den bestråles.

Nu ser vi tiden an og håber det bedste.27. januar.

Vejret :
0° let overskyet.

Var igen til Power Point Akupontur, han prikker og stikker, dog uden der går hul, men det føles sådan og det hjælper da også lidt.

Sidste gang vi var der skrev han nogle tal på min mave. 33 96 815, det er noget kineseri.

Jeg bliver selvfølgelig ved med at spørge om hvad der sker, han siger jeg er for utålmodig, det kan han squ da sagtens sige, det er da mig der har ondt, vi fortsætter næste fredag.

Håndbold.

Nu går det jo rigtig godt for Danmark, vi er så heldige at tyskerne trorede at de kunne vinde, derfor har de programsat så alle kampe bliver vist på TV.
Vi glæder os til at se finalen. 

Det gik jo rigtig godt .

HJERTELIG TILLYKKE DANMARK.