Dagbog februar 2012

1. februar.Vejret.
- 4° diset.
Vi burde egentlig have været til 70 års fødselsdag med min bror Jørgen i dag men vi har besluttet at vi ikke længere kører til Danmark i vinterhalvåret.
Det er for opslidende, vi er ødelagt i flere dage efter. Vi kører derop om sommeren og tager campingvognen med, så kan vi raste når vi lyster.


7. februar.


Vejret:
-6° sne. 3 cm.
Det har været nogle dage med koldt vejr.
Der er kommet lidt sne i nat, men ikke mere end Pia kunne feje det væk med en kost.
Vi skulle have været på klinikken med Cheba, men fysioterapeuten, ringede og sagde at der var faldet meget sne i Klagenfurt (25 cm.) så han ville fraråde vi kørte derned i dag, nu har vi fået en ny aftale i morgen.

10. februar.


Vejret:
- 8° diset.
I går var Cheba til Water Valking på klinikken i Klagenfurt, det skal hun nu to gange om ugen de næste 3 uger,huni skal have benet rettet op.

I dag var jeg igen til akupunktur, vi besluttede sammen med Gerhard Egger at vi skulle stoppe behandlingerne en måneds tid.

Jeg har nu fået en henvisning hos lægen til en fysioterapeut, jeg har fået en tid mandag kl. 11.00. Min læge tror ikke det hjælper men jeg fik da sekretæren til at lave en henvisning.
Det er gratis sygesikringen betaler, så hvorfor ikke prøve, jeg har jo efterhånden været igennem næsten alt.


13. februar.


Vejret:
-4° sne.
Søndag aften kl. 23.00 kom der så igen en lille tur med et øje, denne gang i det venstre øje. Pludselig kom der noget flimmer hele vejen rundt i øjet. Jeg var straks klar over at det ikke var en blodprop, det virkede slet ikke som de to forrige propper.
Vi snakkede lidt om det og blev enige om at køre over på hospitalet her i Spittal.
Lægen derovre sagde at jeg skulle en tur på øjenafdelingen i Klagenfurt, der blev straks ringet efter en ambulance, de tog det nu roligt og  det gjorde de også i Klagenfurt. Der fik vi den besked at det var helt rigtigt at reagere som vi havde gjort.
Pia fik vores søde nabo Gertraudt til at køre sig der ned.
Vi var tilbage i Spittal kl. 03.00.

16. februar.


Vejret:
0° sol.

Onsdag var jeg så til den første behandling hos Fysioterapeuten.
Jeg blev smurt ind noget gipsagtigt stads der var varmt, derefter blev der lagt nogle puder på med varme og små lektriske stød.
Jeg skal der ned ialt 10 gange.
Det kan godt være at jeg er lidt for optimistisk, men det føles altså som om det er bedre, både i benet, ryggen og hoften, jeg går i hvertfald bedre.

Vi fortsætter i morgen kl. 09.30.

21. februar.

Vejret.
4° sol.
Mandag - onsdag og fredag går jeg til fysioterapeut.

Tirsdag og torsdag kører vi Chiba til fysioterapuet og watervalking i Klagenfurt.
Søndag aften var der en tvudsendelse fra klinikken i Klagenfurt hvor man kunne se hvad de gør ved en hund der fået problemer efter en operation i benet.

22 februar.


Vejret:
6° sol.
Det måtte komme, jeg er flyttet ind i gæsteværelset. Fru Lunk vil gerne have kulde i soveværelset, jeg kan ikke bruge mit c-papaperat  når der er under 18 grader.
Jeg har fået min elevationsseng med <:-) der er da lidt retfærdighed til.

29. februar.

Vejret.
21° sol.
Vi laver ikke andet end at køre til fysioterapeut for tiden, mandag, onsdag og fredag  kører jeg til Spittal.
Tisrdag og torsdag vi i Klagenfurt med Cheba .

Vejret udarter sig rigtig godt.

I dag har vi drukket te på terrassen.

Jeg har udluftet campingvognen så den er klar når helbredet tillader det.