Februar 2011.4. februar.

Vejret i perioden:
-10º til +8º sol.
Vi er nu kommet ind i februar, der sker ikke det helt store  lige for tiden.

Jeg har fået foretaget en CT-scanning samt en MRT-scanning af hovedet. Det er en kontrol af den scanning hvor man sidste år fandt man en knude inde bag ved højre øre, svaret har jeg fået men kan ikke forstå de meget kringlede ord, vi skal ned til lægen på tirsdag.
Hvis det viser sig at knuden er vokset skal vi tage stilling til om den skal fjernes.
En opperation kan give problemer da knuden sidder på hørenerven og balancenerven i højre side, i følge neorologen kan min ansigt komme til at hænge i højre side. Hørelsen er forsvundet og kommer ikke tilbage ved en opperation. Vi håber det bedste.


5. februar.

Vejret:
6º sol.
I dag var vejret så godt at vi simpelthen måtte op i bjergene.
Vi kørte en tur op af Villacher Alpenstrasse.

På vej op kommer man forbi skihoppet i Villach, da der var en del hoppere tog vi lige et stop og fotoapperatet kom frem.

Oppe på bjerget var der en del skiløbere, vi gik ind på restauranten og drak en kop kaffe og spiste en Apfehlstrudel med flødeskum.
Vi fik en hyggelig sludder med en dame fra Tyskland og et par fra Klagenfurth.

Så har man lige sluppet hopbakken.

Her svæver han ned mod bunden, måske skulle man prøve <:-D)

Udsigt fra Villacher Alpenstrasse mo Ossiachersee.

Solen går ned over Kärnten.


10. februar.

Vejret.
- 8º om natten.
+12º om dagen.
Så har jeg været på hospitalet Klagenfurth.

Neurologen siger knuden ikke er groet og at det er helt sikkert at den er godartet.
Det var en stor lettelse, selv om jeg må leve med ingen hørelse og balance at have i den højre side.
Nu skal vi først ses om et år, efter en ny MRT-scanning. 

Nogen har moret sig og sagt at jeg ingen hjerne har, jeg har i dag set hjernen og der er fyldt helt op på første sal.  <:-D)13. februar.

Vejret.
3º overskyet let sne.
I fredags tog vi en tur op til Kattsberg ved Taurntunellen.

Vi havde taget kaffe med og sad på parkeringpladsen ved et af hotellerne. Dejlig udsitg til pisterne.

Pludselig kunne vi høre en helicopter, det viste sig at der var to skiløbere der var stødt sammen, en 10 årig dreng og en voksen Slovener.

I  dag har vi læst om den 18. årige danske skiløber som mistede livet i Livicnio i Italien, desværre læser vi meget tit om den slags ulykker.

Når man ser hvor mange der befinder sig på pisterne kan man godt forstå at der skal være orden i tingene.


Her ses helicoptoren på vej ned til de tilskadekomne.
Alle skiløbere er blevet stoppet længere oppe.


22. februar.


Vejret:
Dag.  + 2 til +12 sol og diset.
Nat. -2 til - 8.

Der er blevet rigtig hverdag i Baldramsdorf, vejret er fint og solen skinner det meste af dagen. Solnedgang er pt. omkring kl. 15.30.

Pia har købt sig en grammofon, med USB-stik, hun er ved at spille sine gamle plader over på CDere. Hvordan det går vil jeg ikke kommentere her, det må hun selv oplyse om.

Jeg har brugt nogen tid på at overspille vores videooptagelser til DVD, det vil jeg godt kommentere. Alt hvad jeg har redigeret er fint på computteren men jeg har drønet 10 DVDere ud, det går fint med at brænde dem men de kan ikke afspilles.
Jeg bruger et program som hedder Pinaccle Studio Plus 10. Alt er lavet som jeg plejer, men brænderen i min computter er gået til så jeg forsøger med en extern brænder.  Jeg tror jeg må have en ny brænder monteret og så begynde forfra.

Som tidliger byrådsmedlem i Haslev er jeg stadig lidt aktiv på Facebook, hvor jeg kommenterer avisernes artikler om regeringen.
Jeg følger selvfølgelig med i debatten om koderne på hospitaler og i amlulancerne.
Jeg følger også debatterne om fængslerne og de manglende pladser, det har der gjort i alle de 30 år jeg var ansat fra 1977 til 2006 og det gør der stadig, jeg kan godt forstå de politikere som er lidt tilbageholdende med at bruge for mange penge på indsatte som er selvforskyldt i deres dårlige situation, men det er helt urimelige forhold der levnes personalet som skal passe de utrolig hårde kriminalle.


24. februar.


Vejret:
-2 til +6 sol.
Vejret er pt. så flot at man ikke kan holde ud at sidde inde, derfor gik turen i dag op til Mallnitz et rigtig flot område.

I Mallnitz var vi inde for at få en køreplan og prisliste for "Autozug" biltoget mellem Mallnitz og Bad Gastein. Toget kører gennem en tunel og kommer ud ovre i Salzburgerland, ved Zell am See.
Pris, 17€ for en vej, 30€ for en returbillet.
Det er også den tunel toget kører igennem til Danmark.

Da vi nu var der oppe tog Pia lige et par billeder.


Svævebanen op til pisten.

En rigtig flot natur.


25. februar.


Vejret:
-2 til +6 sol.
Så har vi afsendt "leveattester" Pensionsstyrelsen vil være helt sikre på at vi lever, ellers bliver der ikke udbetalt pensioner. Vores udlejere har skrevet under som vitterlighedsvidner.

I dag skal vi på genbrugen med tomme flasker, pap og reklamer.

Efterfølgende skal vi hen og have fornyet vores Kärntencard. Et meget vigtigt kort, det giver gratis adgang til næsten alle seværdigheder i Kärnten, sejlads med bådene i på de 3 store søer og floden Drau, næsten alle svævebaner og panoramaveje.

Pris 92€ for os begge og gælder hele sommeren.